Hade en sån trevlig födelsedag

I går hade jag det väldigt trevligt, först med några ur släkten och sen med vännerna.

På kvällen beställde vi kinamat och tittade på film. Till maten tittade vi på The city och sen när vi åt frukt,Chips med dipp och Ostbollar då tittade vi på våra två hyrfilmer - Män som hatar kvinnor och En Geishas Memoarer.vå asbra filmer! Dom sov över på två madrasser på golvet och vi satt uppe och pratade/skrattade ganska långt in på natten. En superlyckad kväll.

Nu måste jag sova. Jag upptäckte även ganska nyligen att när jag skulle ladda upp bilder från deras kamera så såg jag att dom hade kvar bilder ända från västkusten och då kommer det att ta för lång tid för mig att ladda upp dom så dom får komma i morgon ist. Puss på er och godnatt!

Disaster ?



usch, Serriöst, vad ful Lady GaGa va innan ?
Det ser inte ens ut som hon.

Snart kommer dom

Jag och mamma var precis nere och handlade lite saker till min tjej-middag i kväll också hyrde vi två filmer.Nu sitter jag och väntar på att dags gästerna ska komma, dom kommer nog vilken sekund som helst eftersom vi sa vid ett tiden och klockan är ett om en minut.

Ikväll/senare i dag kommer det bilder eftersom jag får låna mammas och björns kamera. Men nu måste jag tagga så vi ses lite senare! Puss o kram på er.

Min sista dag som tretton åring!

Jippie, i morgon fyller jag 14 år! Äntligen, inte för att det känns sån stor skillnad men det är ändå. När man var liten var man jättespänd när mans skulle fylla år för man skulle ha kalas och det var så stor att fylla år. haha, gamla tider är så mysigt att tänka tillbaka till men nu ska jag fokusera på nuet.

Nya löften mål och förväntningar. Jag ska se till att 14 ska bli ett bra nummer, och ett bra år!

Nu ska jag bara titta klart på en film sen är det sovdags. I morgon får jag sova räv eftersom björn och mamma ska sjunga för mig i morgon bitti. Senare på dagen kommer släkten och på kvällen kommer Lollo och Amanda. Puss och godnatt från mig och mina sista timmar som 13-åring.

Fredag

Just nu sitter jag skittrött och tittar på Tyra Banks show, fast snart är det Top model. Min fredag kommer se ut så att lite senare ikväll kanske jag ska träffa Amanda, jag vet inte riktigt vad vi ska äta men jg hoppas på något gott!


Bild från Liseberg, I miss it!

Ny blogg

Ganska snart, eller lite senare in på året ( inte aslångt ifrån utan ganska snart ) Så ska jag skapa en ny blogg. Jag ser det som en nystart, ska börja skriva om lite mer intressanta saker och sånt som är lite roligare att läsa om och göra en helt ny design och framförallt med ett nytt namn.

Äntligen, Jippie!




Idag efter The Tyra Banks show och en liten bit av Top model så åkte vi ner till S.A.T.S. och fixade ett medlemskort till mig så nu är det fritt fram för mig att gå och träna där, jag måste förstås ha med mig en vuxen eftersom jag är under 16 år men jag ser ändå stort fram emot att gå dit minst tre gånger i veckan och jobba mig mot en snyggare kropp! Nu börjar mitt nya liv. Haha, inte teoretiskt men men...

Min dag

Idag har det inte hänt något speciellt, en vanlig dag i skolan, förrutom att jag kom på mig själv i morse med att ha tappat bort min kalender ( Där hela mitt liv finns känns det som, ja man blir beroende ) Iaf så förstod jag att jag glömde den i förrgår i Caféterian när jag skulle ta på mig mina skor. Det visade sig stämma men jag hittade den inte utan Min lärare Anna gav den till mig, Min dag blev räddad! Sen Trodde jag att jag hade glömt min skåpnyckel fast jag märkte för 2 sekunder sedan att den faktiskt låg i väskan och det roliga vara att Lollo oxå hade glömt sin nyckel och eftersom vi hade gympa idag så trängdes vi tre tjejer i ett skåp med minst fem väskor, inte så kul.

Vi kom ganska nyligen hem från Uppsala för Björns pappa ligger på sjukhus så vi var där och hälsade på honom. Vi stannade på Maxi och åt middag eftersom vi inte  hade tid att göra det tidigare innan vi åkte. Inga bilder kommer eftersom min kamera olyckligtvis fortfarande är sönder. ( " SNYFT " )

Konfirmation

Nu har jag äntligen skickat in min anmälan om att jag vill konfirmera mig. Jag valde sommar, jag hoppas att det blir kul. Jag har alltid velat pröva på segling och jag älskar sommar så det passar perfekt! I andrahandsval valde jag estet. Jag gillar att skådespela, danska, sjunga eftersom jag är ganska kreativ.


Bild från i somras.


Omogna livet ut?

Tänk att vissa aldrig växer upp?! Idag fick min kompis en elak kommentar i matsalen av en kille som skrek det till henne så att alla hörde, jag menar hur moget är det? Att vissa är så idiotiska och inte har ett liv och är så jävla osäkra på sig själv så att dom måste gå och trycka ner andra, dom måste verkligen känna sig bra. Eftersom min kompis blev ledsen ( Vilket är helt förståeligt ) så gick jag och lollo och letade upp honom, eftersom att jag hade bestämt mig för att nästa gång dom säger nånting så ryker det till så när vi väl fick tag i honom konfronterade jag honom och jag hoppas att han tog åt sig och att dom allihoppa fattar att det är ett sånt jävligt omoget beteende och att dom kanske inser att dom faktiskt går i 8:an och att det är dags att växa upp. Att vilja få folk att  må dåligt är bara för sorgligt.

The more brightly-coloured lips..the better it is

Idag efter skolan så åkte jag med mamma till centrum för jag bara visste att jag var tvungen att äga minst 2 färgglada läppstift eftersom det är höstens måste. Det ena var Knallrosa ( Fast jag ska nog försöka få tag på ett lite mer knall, eftersom detta är mer åt det Cerisa hållet ) Det andra läppstiftet blev ett knallrött eftersom jag inte kan springa och ta av Johanna hela tiden.

Kan fortfarande inte ta bilder så jag kan varken lägga ut dagens outfit eller andra bilder, Thats sad!

Tips. Om du ska ha väldigt färgglada läppar så ska du tona ner på kläderna och resten av dig själv annars  blir det för mycket.


Så svårt att välja..

Ett riktigt stort dilemma som jag alltid måste go through varje morgon, det är kläd dilemmat! Att det alltid ska vara så svårt att välja kläder, det måste vara rätt sort, färg och form apropå vilket humör man är på osv. I morgon har jag ingen aning om vad jag  ska ha på mig, jag hittar väl något i min jättestökiga garderob ( Måste rensa ur den ) men det får bli nån annan dag.


Kanske blir det något i den stilen, inte exakt på pricken så men lite trash, bohemian chic/ mer rockigt?...

Fira mig i förtid

Idag har mormor och morfar kommit hit så vi ska fira mig. Jag fick bestämma mat så jag valde grillat. Jag älskar grillat. Björn gjorde även sin tårta som jag alltid beställer eftersom jag älskar den så den blir det till efterrätt.

Min kamera fungerar inte för jag tappade den i marken så det kommer inte att bli några bilder men ska försöka att få tag på nån som jag kan ha som reserv för inlägg utan bilder är inge kul.

puss på er, vi ses kanske senare ikväll. Ps. Vi fick en ny kille i klassen. Ds

Hemmakväll igår

Igår var ve bara hemma, Jag och Lollo åt först Taco's at my house och sen ungefär vid nio så gick vi ner till centrum för att jag var så sugen på godis så det köpte vi +  glass eftersom lollo inte får äta godis så vi låg inne i soffan och åt och tittade på den gröna milen ( En riktigt bra film! )






Sweet T


Gjorde ju lite shopping

>>Det blev ju lite småshopping i går som jag glömde visa<<



En väst, Mycket finare in the reality


Notera


Hon hade en strånk hängande och åkte fram och tillbaka mellan benen! haha

Håbofestivalen

Jag, Lollo och Amanda var ner ett litet tag till håbofestivalen. Det var några uppträdanden. t.ex Alcazar, Erik Linder från Talang och Lili och sussi och typ några till. Vi gick runt i Centrum och tog en fika. Snacka om att alla var samlade, man kände nästan igen alla!

Dagens outfit











Alcazar


Erik Linder


Lili och Sussi


Proud over my self





Jag har precis varit ute och tränat, ( idag igen ) eftersom jag har lovat mig själv att komma i form igen. Jag sprang tre varv runt kvarteret och gick ett för att jag var tvungen och tänka lite och varva ner.

Finaly back on the track!

Ett tag för ett litet tag sen tränade jag nästan varje dag och jag var i toppform, men nu har jag typ lagt på mig nått kilo och det känns men nu sätter jag äntligen stopp för det, idag ska jag och rebecka och träna, sen ska jag köpa sesångs kort på träningshuset och träna nästan varje dag, så ofta jag orkar iaf och nu ska jag börja med min nyttighets period igen som jag oxå har tappat på vägen men som jag hade när jag var i toppform!


Betyg och allt

Vi fick i uppgift i dag att vi skulle skriva om oss själva t.ex om våran fritid, lite fakta om oss själva och lite sånt. Sen skulle vi även skriva vad vi tyckte om svenska lektionerna (Ämnet) och om detta hade vart ett arbete som vi gjorde i sjuan så skulle man inte bry sig så mycket men nu sa hon att detta oxå skulle betygsättas så jag märkte att jag såg på det hela ur ett helt annat perspektiv och jag var mer konservativ. Det är riktigt läskigt det där med betyg!


Ska verkligen se till att jag inte blir överansträngd!

Kom precis hem

Jag har ganska precis kommit hem från Lollo, hon hade bakat en kladdkaka som hon gärna ville dela med sig av. På något vis så höll båda på att ringa varann samtidigt för precis när jag ringde henne så hade hon tagit upp telefonen för att ringa mig, kanska komiskt, typiskt oss! Haha.

Nyttig middag

Idag var jag dödssugen på sallad så när pappa kom hem och jag vaknat från att ha sovit i soffan och tittat på Topmodel så åkte vi till centrum och infra park och köpte en sallad/Slash/frukt. Passade även på att köpa en pressent till Lollo eftersom hon fyllde år för 11 dagar sedan!




Godmorgon!

Idag gick jag upp halv sju för att duscha, eftersom jag börjar 20 över nio i dag så blev jag klar klockan åtta så jag kunde ha sovit lite längre. Fast jag är som min mamma, vi är alltid uppe, eller om vi ska till något ställe så är vi hellre där tidigare än i sista sekund så ja man kan väl säga att jag gillar att ha mycket tid på mig för då hinner jag göra allt som jag måste/vill göra i lugn och ro.

Outfit for today.


My pink sunglasses.



Skolan

Jag tänkte berätta lite om vad som hände i skolan i dag.

Först när vi kom in i skolan så såg vi skyltar som visade att alla 8:or skulle in till matsalen och samlas där. När vi kom in pressenterade sig alla lärare som vi kommer att ha och sen delades vi in i tre olika grupper. A, B & C, jag hamnade i C. Det var nästan samma klasser som vi hade året innan förutom några nya elever i dom andra grupperna fast vi fick exakt samma, Ganska tråkigt men ändå skönt. Senare hade vi tipspromenad och gjorde några sammarbetsövningar, det han tillochmed bli brandalarm. Det hände faktiskt inget speciellt, vi fick varken våra scheman eller skåp för schemat var inte klart och skåpen inte flyttade till rätt plats.


face proofment

Jag har alldeles sprecis tvättat bort min ansiktsmask, älskar att lägga ansiktsmasker för efteråt känner jag mig så fräsch!


Jag ska snart tvinga ner min pappa till mitt rum för att bränna ner en film på en CD skiva så att jag kan titta på den i kväll
( Isprinsessan ) jag har redan sett den men det är alltid kul att se filmer med än en gång.


Morgon inlägg

Nu har jag äntligen blivit klar med allt, ska gå upp och äta frukost alldeles strax och se till så att jag har med mig allt för det är ju FÖRSTA dagen i skolan! Jag ska gå med Lollo ungefär 20 i åtta för vi börjar kvart över nu för tiden. På vägen så ska vi hämta upp Amanda. Jag är faktiskt lite nervös men det försvinner nog så fort jag kommit in i skolan, tror jag.

Outfit.

Vet inte om man ser så mycket men jag har på mig den blåa
tunikan som jag köpte i går och mina gamla Lack-leggings.

Ett dygn med farmor

 Jag hade det Jätte trevligt hos farmor. Igår skulle dom titta på friidrott så jag hyrde 2 filmer och sen beställde vi pizza, Jag åt så att jag höll på att spricka den kvällen för först åt jag en halv pizza, och pizzan var inte så liten heller,sen blev det hemmagjord äppelpaj ( Farmors paj är Bäst! ). Dagen efter blev det stan, först skjutsade farfar in mig och farmor till kista för att jag skulle köpa en klocka, sen åkte vi in till stan och shoppade lite annat ( Jag hittade inte sprecis det jag ville ha men hittade lite annat fint ) Vi tittade även på bio, the proposal. Skitrolig film. Efteråt var vi så hungriga eftersom vi inte hade ätit någonting förutom frukost så då gick vi till en kina restaurang och åt buffé där. Det blev ett suveränt avslut på ett sommarlov!


Ett lyxigt siden nattlinne, ( Jag och linnea hade alltid på oss ett varsitt förr i tiden )


Farmor <3






What´s in it ?!


Your about to find out.



Den är mycket finare på!


Visarna+tidsträcken lyser i mörker.(Coolt) haha.

Till farmor

Senare i kväll ska jag till farmor, jag ska sova över där och jag hoppas att jag får välja maten! Vi tänkte att eftersom vi ska in till stan i morgon och Shoppa/äta så tänkte vi att det är mycket bättre om jag sover där i natt så vi kan åka direkt intill stan i morgon bitti. Jag vet redan vad jag ska handla. Jag kommer inte att kunna uppdatera förrän på måndag när jag kommer hem.

Puss & kram på er alla!

Ädrat outfit

Jag bytte kläder, ångrade mig totalt!




Lockade mitt hår.

Outfit

Dresscode for today.



Experimenterade med en sax

Resultatet.

Frågor och svar

1. Vad vill du jobba med om 10 år?
Svar: Antagligen med något inom mode, antingen stylist eller jobba på en modetidning.

2. Vilken blogg anser du som mest läsvärd?
Svar: Dom bloggarna jag oftast läser är Kenzas, Kissies så det är nog dom bloggarna jag anser som mest läsvärda, Kenzas är ju dock inte lika provoserande som Kissies så i den bemärkelsen så är Kissies blogg roligare att läsa.

3. Har du något mål i livet som du måste nå upp till, I sånafall vilket?

Svar: Ja det har jag, det är nog att jag måste lyckas här i livet, att komma långt och vara stolt över mig själv och jobba med något som jag verkligen tycker om.

4. Vilka har du strulat med?
Svar: Det är tyvärr privat.

5: Är du oskuld?
Svar:
Ja det är jag.

6: Har du strulat med någon?
Svar: Ja det har jag.

7: Vem var ditt senaste strul?

Svar: Jag vet inte vad han heter.

8: Vem var ditt första strul?

Svar: Oliver, om man kan kalla det strul.

9: Skulle du vilja bli en bloggare?
Svar:
Jag skulle inte ha någonting emot att bli det men det är inte min största dröm om man säger så.

10: Hur många läsare har du per dag ?
Svar:
Verkligen inte många.

11. Hur länge har du bloggat ?
Svar:
Jag vet faktiskt inte, kanske ett halv år, innan hade jag en sån oseriös blogg och bloggade nästan aldrig så, ja ett halvt år.

12. Ska det bli kul att börja skolan? Haha.
Svar:
Ja det ska det väl, det ska bli kul att få träffa alla igen och få sina betyg men det jag ser mindre fram emot är dock läxor och Prov.

13: Varför började du blogga?
Svar:
För att nästan alla mina kompisar hade/skulle skaffa en blogg och en dag hade jag tråkigt och då gjorde jag oxå det.

14: Vad ska du välja sen till gymnasiet?
Svar:
Eftersom jag älskar mode och gärna vill satsa på det så ska jag välja en skola med den riktningen, ( Mode, design ) Jag får leta mig fram, kanske hittar jag en skola i stockholm. ( Förhoppningsvis gör jag det.)

I had a Bless

Igår hade jag väldigt roligt, När vi kom fram till stan så gick vi direkt till Kungsträdgården, det var ganska mycket folk. Vi försökte få tag på en toalett men eftersom det var så mycket folk så fick man inte gå på Mc donalds och såna ställen så vi gick tillbaka till Plattan.

Innan konserten började så stod vi ungefär nästan längst bak men vi bestämde oss för att gå ut på sidan, längst fram och trycka oss in där, vi fick en hyfsat bra plats till och börja med men eftersom folk trängde sig så hänkade vi på och vi blev framknuffade så till slut stod vi 2 meter från staketet, vi såg skitbra!

Det fanns gott om konstiga människor, en galen tant som hotade några med ett paraply och klagade på oss svenskar? vet inte varför. Sen var den en tjej som var helt galen, hon skrek på allt och alla och trängde sig och typ vinglade runt. Och sen hörde jag ett konstigt uttryck som jag aldrig hört förr, för det var en kille som stod bredvid oss och hans kompis stod bakom honom och skrek så då sa han, Fan, din röst knullar mina öron? haha! Jag och mina vänner hade skit kul.


Lazee is on the stage.






Denna videon blev filmad när vi inte hade så bra platser.

Of to The Voice

Nu ska via alldeles strax äta, vi är lite of the schedule men nu är jag i ordninggjord och så fort vi har ätit så är det raka vägen ner till centrum där vi ska ta 17.40 tåget in till stan, sen blir resten av kvällen full med musik och roligheter.

Ha det så bra allesammans!

Skills kallar jag detta!


Assu jag och lollo är grymma på att härma killröster! haha

Över till lollo

Nu ska jag gå till lollo en snabbis och vi ska försöka hitta på något att göra i 3 h för sen ska jag hem och ducsha/Göra mig i ordning inför The Voice, det ska bli så kul!


Mys i Tv soffan

Jag och pappa beställde kinamat, Ura gott! Jag är därför nu alldeles proppmätt, Vi ska titta på Wallander, Skulden och till den har vi köpt Popcorn, ( dom är mest till mig ) och Ostbågar ( Som mest är till pappa )




Ha en bra Fredagskväll för det ska jag ha! Kram kram.

Inget åka

Middagen med mammas kusin blev inställt för dom var på husvisning och det frog ut på tiden så dom blev försenade så vi sa att det fick bli en annan gång. inte hela världen.

Bye bye

Nu drar jag hemmifrån. Eller snart iaf, mamma kommer kl 17 där nån stans så då är det raka vägen till  Gunnar, Jag vet inte vart han bor men det är inte precis i närheten... Tror jag. Ses när jag kommer hem, det blir inte för sent, hoppas jag.





Accessories is the BEST, can't go without them!

Kram på er alla söta!

Lugn dag

Idag ska jag bara ta det lugnt, jag ställde klockan på tio ( trodde jag ) men pappa kom ner strax före elva och jag låg fortfarande och sov och när jag gick upp och tittade på klockan så såg jag att jag hade ställt den på elva ist för tio. Pappa hade köpt färskt bröd som jag åt samtidigt som jag tittade på Wildfire och efter det blev det sjunde himlen. 2 riktigt suveräna program!

Nu blir det film-time, antingen mean girls eller The clique. Vi får se. Sen ungefär vid fem tiden så ska jag vara hos mamma i ordninggjord för middag hos en av hennes kusiner.

Fotbad

Nu har jag gjort mig i ordning, jag ska försöka lägga mig ganska hyfsat idag, men jag är så frussen så innan det blir läggdags så ska jag sätta mig i fotbad ett tag. Mysigt värre. Jag kommer inte kunna somna direkt så antagligen lägger jag mig och läser i Elle eller tittar på en film eller läser min nypåbörjade bok, ( ganska konstig )


Så vacker utan smink, ( Kanske dags för en ny webblkamera )

Sneak peak

Här får ni ett sneak peak på höstens hetaste tränder.

1:Svarta läderben.

Antingen ska du täcka benen med långa läderstövlar eller köpa dig ett par extremt Tighta Läderbyxor. Kan även ersättas av lack-läggings. Till ska du ha ett par svarta-läderskor eller något annat favoritpar som finns i din garderob. (Helst klack )



2:Nya siluetter,färger och material.

Våga satsa stort, ta på dig ett färgglatt plagg, våga vara lite extrem, synas! Några färger/mönster som är väldigt inne till höst är. 1.Ketchupeffekten. från läppstiftsröd till vinröd. 2. Svarta damen. Svart är en klassiker, går att ha på sig vid nästan alla tillfällen, både till vardags men även till olika utekvällar. 3. Brokaddrömmar. Det är ett ganska rikt mönster, passar mer till finare tillfällen. 4. Mjukis. Mjukis är plagg som är gjorda av sammet, kanske inte går att ha till vardags, isånafall kan det vara en liten topp till ett par ganska normala jeans. 5. Paljetter. Dom är även kvar nu till hösten, inte bara en sommartrend, För  glittra lite är aldrig fel. 6. Läder. Läder är alltid snyggt, kanske en läderväst,byxor, det piffar alltid upp det hela. ( Även fler mönster/stilar är inne men det tar jag inte med )


Paljett.              Brokad.               Svarta damen.       Sammet.        Läder.               


ketchupeffekten.

3:80-tal.

80-talet är tbx! Backslick, även för tjejer-Slickat hår med en stor knut på toppen av huvudet eller bara låta det hänga efter dina axlar. Ceris-Rosa/knallRöda läppar, med stor betoning på läpparna och färgglada ögonskuggor, helst Creamiga. väcker du stort intresse från 80-talet, mycket färg, beror på hur mycket du vill sticka ut/vågar?

   
Färgglada ögonskuggor.  Färggranna läppar.

4. Indian:
Indianstilen är också väldigt inne nu till höstsesången, Indianskor, tröjor, band runt huvudet( Inne redan i somras ) Indian inspirerat!


Det finns massor av olika stilar inom samma kategori. tex.
1.Bohemian Chic- Bohemic chic. 2.Boho chic.3. Hobo chic. 4.Hobo-boho chic.
Bohemisk/gypsu är en väldigt het trend nu till hösten, många gillar den och den visas mycket på Catwalken/inom  Modebranchen.(Alla stilar påminner väldigt mycket om varandra, det är nästan så att man inte ser någon skillnad mellan dom)

Alla 4 stilarna är skapat med isperation från lite, trash, Ruffsig i håret-style, Inte så noggrant men ändå modernt. ( Jag kom inte på så bra förklaringar men ni fattar nog.

Hoe to wear Bohemian

           

Elle-Magazine

Åh, att bara känna doften av modetidningar är uppiggande, eftersom ja åt en sån pass stor lunch så orkar jag ingen middag så middagen ersätts med jordgubbar och 2 Spread of Elle Magazine. När jag läser modetidningar så känns det som att jag sjunker in i en annan värd eller något, Helt underbart!






Tips

Ett litet tipps bara: Det är att om man vill resna sina tänder och typ friska upp dom så ska man äta jordgubbar eller morötter. Tugga riktigt ordentligt.  Läste det i en tidning för inte så länge sedan. Det kanske inte stod exakt som jag förklarade men det gör tänderna bättre... Somehow?


Top model 3

Lollo gick ganska precis hem så nu ligger jag i soffan alldeles själv och tittar på Top model, det är gamla avsnitt som jag redan har sett men det är ändå kul att titta på.

Jag kommer alltid på mig själv med att jag äter, det beror nog på att när jag är rastlös då känner jag alltid att jag är sugen på något för annars har jag ju inte tid att tänka på det så hedan efter när jag blir rastlös/sugen så får jag hitta på något kul att göra som distraherar mig!


Jag äter ett plommon ( Se jag äter igen! ) haha

Nattinlägg


Jag och Lollo står i mitt rum och sjunger lite karaoke, men
vi måste tänka på volymen för papppa ska jobba i morgon
och ligger nu och sover och jag kan säga er att det är inte
lätt att sjunga när man inte får ta i!

You Ask, I answer




Fika med Flickorna

Jag, Lollo och Amanda gick ner till centrum ( Café Valhall ) Och tog oss en fika och då stötte vi på Hasse och vi började prata om skolan ( Hasse vår föredetta lärare ) Eftersom han har slutat så vet han ingenting om alla ändringar. Ganska trevligt att stöta på människor man känner. Träffade/Såg ovanligt många bekanta.








Fikat satt Perfekt!




Fixade amandas hår. Stolt!

 
Är jag grym lr? Gjorde henne till Vanessa. Jag vill ju jobba inom mode men har inte riktigt veta med
vad men nu kanske jag vet. Stylist för en designer ? ( Nya Whitney Port? )

Igår i kista

Jag och Amanda gick hemmifrån mig ungefär vid 12.47 och precis när vi gick utanför dörren så började det regna och då gick jag in för att hämta paraply, och som tur var så har jag precis köpt ett nytt så vi fick ett varsitt. När vi kom fram till tåget så var mina tygskor helt genomblöta!










Milkshake från McDonald's är godare än Varm ChaiLatte!

Vi åt lunch på Levinsky's




Inköp:

            Linne med ficka på bröstet grån GinaTricot

             Shorta från Bikbok

            Tröja från GinaTricot

            Almanacka från Gallerix

uppdatera senare

Nu är det så att mitt internet har pajat ( Nu anväder jag pappas Dongel ) men jag kommer inte kunna lägga in bilder från idag så jag får uppdatera om idag nån annan dag lite senare så fort mitt internet är back on the track!


Spend the day out

Alldeles strax så ska jag och Amanda vara, vet inte om vi går ut och gör någonting eller om vi är hemma hos någon för kl 2 ska vi åka till Kista och Små shoppa lite nu innan skolan. Jag ska köpa ett vitt linne på Gina Tricot med en ficka på ena bröstet. Sen ska jag även köpa en slags kalender till skolan så jag inte glömmer bort läxor och annat viktigt, ( Det lär behövas så glömsk som jag är ) Vi kommer antagligen att äta nånting där, Kanske ta en fika lr käka lunch.


Prison break

Jag såg precis sista avsnittet av prison break, det fick äntligen ett fint avslut. Efter att ha hållit på i flera år så är det nu ganska skönt att det är över även fast det slutade lite sorgligt.

Jag kommer ihåg första gångerna jag såg Prison break och jag tyckte att Michael ( Wentworth Miller ) var så het och i nån slags skvaller tidning så blev han utsedd till Hollywoods hetaste.



Glass till efterrätt

Efter maten ( Spagetti & Köttfärssås ) Innan måste jag bara säga/Skryta lite. Min pappa gör så himla god mat! Han borde ha blivit kock eller något, jag lovar, hans mat är ruskigt god! Aja iaf så hade pappa tidigare i förra veckan köpt hem glass från glassbilen, nån slags bananasplit eller vad man ska kalla det. Sjukt god var den iaf. Så den satt jag och mumsade på.


Strul med texten

Jag ändrade min rubriks teckensnitt en dag och då ändrades hela alltet i mina inlägg! Jag har försökt att ändra tillbaka det men det funkar inte. Aja jag får väl försöka mig fram lite då och då så vi får hoppas på det bästa.

http://www3.orebro.se/bildbank/bildbank_bildarkiv/Illustrationer%20&%20symboler/Teckningar/1639fr%C3%A5getecken260x150.jpg

Städat och klart

Efter jag rensat klart min garderob så började jag ställa in alla mina skor i en hylla och då var jag tvungen att dammtorka och då blev det att jag dammtorkade och dammsög hela mitt rum så nu är det städat och klart. Jag är så stolt över mig själv!


This is the life

Eftersom jag är hemma nu så finns det ingen Sex and the City så jag får sysselsätta mig med annat, Tex äta frukt och läsa skvallertidningar. Det finns nästan inget bättre, hur jag kommer att spendera min måndag är nu förutsedd.




Packa om och åka till pappa

Nu är jag ensam hemma för Mamma är på jobbet och Björn, Eric och Johanna har åkt till Björns pappa som ligger på sjukhus så nu ska jag bara packa om lite och lägga i lite fler kläder i väskan sen hämtar pappa mig och då kommer jag stanna hos honom i 2 veckor och sen går det tillbaka till alla gamla rutiner nu när skolan börjar.


Äntligen hemma!

Gud så skönt att äntligen vara hemma i Bålsta igen. Det känns som om vi har varit borta i ca 2 månader eller mer inte bara 2 veckor. Vi har vart utan tv i två veckor nu och jag har inte ens tänkt på den en enda gång ? Kan man tänka sig, känner mig ganska lättad pga. det.

Hjälp snart börjar skolan, det känns som om det var igår som vi fick sommarlov och nu helt plötsligt så börjar skolan igen. Allt går med en rasande fart!

Trafik kö - Självmord?

På vägen hem strax innan köping så fastnade vi i världens trafikkö. Vi kom kanske 300 meter på 40 min. När vi kom fram till orsaken så var det bara avspärrat och det stod massvis med människor på en bilvägsbro som stäckte sig över motorvägen och dom hade spärrat av hela andra filen som gick åt motsatt håll än vad vi gjorde och eftersom det inte var några täcken på några bilkrockar eller något annat så sa Björn att den största sannorlikheten var att någon hade försökt ta livet av sig, jag får titta i tidningen i morgon och hoppas på det bästa ( Att det inte skett ett självmord )




jag han bara ta två bilder, man ser inte så mycket men det får duga.

Man ser inte kön men följ pilarna.

Kön gick så sakta så att folk gick ut ur sina bilar och spelade fotboll?

Hemfärd

Nu har dom två veckor på Västkusten tagit slut, Vi packar och städar för fullt och håller på att packa in i bilen. Hinner inte blogga mer för jag måste hjälpa till med att flytta allt från huset ner till bilen. Jag uppdaterar när jag kommit hem.


Tbx till stugan, ( Igår )

Jag han inte uppdatera i går så det kommer nu ist.

Jag klev i lera i går när jag och Johanna skulle gömma oss för The Others.
Först trodde jag att det var bajs men hade tur och märkte att det bara var lera,
men det hade inte förvånat mig eftersom jag har klivit i människobajs 2 år i rad
när jag har vart här! Shit can happen.


USCH!

Igårkväll så passade vi på att ta vårt sista dopp/Bad för denna sommar i
Västkusten!  Vi tog våra snorklar och gick ner till badet, det var väldigt mysigt.

Jag med mitt fina Outfit


Så vacker, Haha

När i kom hem så satte sig jag och mamma på altanen och väntade på dom
andra för att sen spela kort.


Båt-tripp.

Igår kom vi iväg med båten, Äntligen! Vi låg i fören och solade, och vi åkte till Gräbestad för att grilla men det fanns ingen plats i hamnen så vi vände och grillade hemma istället.


Innan vi äkte så köpte vi oss en varsin chokladmuffins.


Jag tog några pics i aktern av båten.( Ni får bara 3 st. )









Eric och Björn brottas i vattnet. ( Jag puttade i Eric )


Dagen efter.

Idag känner jag mig inte så fräsch, oduschad, halvsvettig och dan, men jag tvättade av mig lite i morse ocg fatta vad skönt det var att borsta tänderna ?! Senare ska vi åka ut med seveds båt, tror jag och då har jag sista dagen/chansen på mig att få färg innan hemfärden.


Liseberg

Det blev en lång dag igår, vi gick upp klockan 08.00 och åkte härifrån kl 10.00. Sen spenderade vi en heldag på liseberg, vi åkte därifrån ca. kl 23. så vi kom hem ungefär vid 1, halv 2. Jag var så trött så jag la mig med smink och utan att ha borstat tänderna, inte fräscht. det var nästan 2 år sedan jag inte gjorde mig i ordning innan jag lagt mig!

Vi hade skitkul på liseberg, åkte alla möjliga karuseller, vi åt på burger king, skitlänge sedan jag ätit sån mat! Jag måste nästan säga att balder är den roligaste karusellen, för den är så skön och ganska lång och jag bara älskar den, den har jag många andra favoriter men balder är den bästa! Tack mamma och Björn för denna roliga upplevelse.



Outfit för igår


Ingången till Liseberg!


I colerado.


Matdags.




I Flum-ride.


I kön till Uppswinget.


Mjukglassen var asgod!


Vi åt mat ( Chicken Nuggets ) I kön till Kanonen  på kvällen för vi blev lite
hungriga.


Liseberg!

I Morgon så är det Liseberg time, Yoohoo!
Jag har längtat så och i morgon händer det,
ska åka alla karuseller, spec dom läskiga, fast
jag tycker inte att dom är så läskiga men dom är
fanimej roliga. Vi ska gå upp ungefär vid 8 i morgon
bitti för Liseberg öppnar runt 12 lr något och jag och
Johanna behöver minst 2 h på oss för att göra oss
i ordning så vi lämnar väl huset runt 10-tiden. Hinner
inte göra något inlägg i morgon bitti men uppdaterar
i övermorgon eftersom vi inte kommer hem förrän vid 1
lr något i morgon.

Först stranden sen Båten

Jag gick upp kl 07.45 i dag för jag och Mamma skulle ut och motionsgå, det känns bra att börja dagen så, dels känner man sig inte lat och man startar dagen med lite friskt luft och då mår man mycket bättre.

Senare, ungefär vid 2 så skulle vi åka ut med seveds båt, så vi packade våra saker och lämnade stranden, men jag höll på att kissa på mig så jag gick till ett dass i närheten, ( Inte så fräscht kan jag berätta ) men iaf, när jag öppnade locket så var det fullt med bajs runt hela ringen, HUR BAJSAR FOLK EGENTLIGEN ?! Sen hade dom precis spolat av golvet och då tappade jag mina solglasögon i vattnet, ÄCKLIGT!

Väl på båten vara allt perfekt, utom att vi aldrig lämnade bryggan för det var något strul med motorn men vi hoppas på att kunna åka ut med båten på lördag ist. Vi låg och solade en hel dag vid vattnet så vi fick mycket färg, jag har bränt mig, speciellt i ansiktet, är röd som en räka.









Stranden/bergen

Nu är vi hemma från Stranden, vi låg och solade och badade i saltvatten en hel dag, vi smörjde in oss med sol-olja och låg och stekte. Eftersom salt vatten oxå gör så att man blir brunare så var oljan, saltvattnet och solen en väldigt bra kombination för att få färg. Jag har bränt mig lite men det går nog över ganska snart. Vi kommer att åka till samma ställe i morgon igen så då är det sista dagen att få färg innan hemfärden.

Lite bilder från stranden.

Det är så fint här!


Jag, Ligger lite snett med magen!


Johanna.


Haha, Glömt att sola armhålorna ?!




Me <3 The sun!



sola & bada är som Piña Colada .

Nu är det andra dagen som det är fint väder, det skulle bli solväder i morgon oxå men iaf så ska vi passa på och pressa nu dom 2 dagarna framöver det är sol så vi får lite färg tills skolan börjar, hoppas bara inte all färg försvinner tills dess. På fredag så ska vi till Liseberg, så då blir den inge sola men det kommer att bli as kul, längtar så!



Skapade ett outfit i förrgår, gjorde en tröja av en väst.


Stolt.

Idag gick jag och Johanna upp kl 08.00 för att springa, jag är väldigt stolt över mig själv, jag sprang även fast jag bara har sprungit en gång på denna resa så sprang jag 5.kilometer och 700 m. så nästan 6 kilometer, för att vara mig så är det väldigt bra så jag antar att min kondition bara blir bättre och bättre!


Det är inte jag på bilden men
detta är en symbol på att 
jogging är bra! 

Bra låtar.


Dead by April-Losing you

.
David Cook-Light on.


Dope-Spin me round.

restaurang-kväll.

Har precis kommit hem från Hamburgsund, Eftersom vi inte har så mycket pengar så skulle vi bara äta ute i Hamburgsund 1 gång eftersom det är så dyrt där så det blev denna kväll.


Jag och Mamma.

Björn och Eric

Johanna.

Jag och min kära mamma igen.

Jag åt Nachos.


Bio ist.

Det blev ingen vikingarby idag utan vi åkte in till Gräbbestad och gick på bio, vi tittade på Harry Potter och åt på restaurang, en halv pizza blev det, och jag blev väldigt mätt på den oxå.

Inga bilder för jag glömde kameran hemma.

Vikingarby.

Björn och mamma hade tänkt ta med oss till vikingarbyn idag istället för i går. Vi får se om det är någonting roligt. Eftersom jag är väldigt mycket för historia Så tror jag att jag kan se det roliga i resan. Dom har lixom byggt upp en vikingarby basserad på hur dom såg ut förr, och jag tror att det är människor där som låtsas leva det livet som dom gjorde på 1000-talet och frammåt.


Regnig dag-Mysig dag.

Idag ska jag bara ligga inne och ta det lugnt och njuta av att det regnar utanför medans jag har det bra.

En dag med Chic, Godis och Sex and the city kan aldrig gå fel.

Shopping, en dag i gallerian.

Jag, Johanna och mamma gjorde ännu en tur till stan, jag hittade några fynd, vi tog oss en fika and had the girl Talk.



My cookie was delicious.

Golf-kväll

När jag kom hem igår så han jag inte blogga, för vi satte oss och spelade kort och sen blev det Sex and the City.

Nu tänkte jag iaf visa lite bilder från igår.

På väg till bilen.

Jag gick på toa så då passade jag på att ta en bild.

Vi skulle ta en bild när jag och Johanna sprang och då skulle hon se lat ut
men inte jag men det visade sig inte gå så bra.

På mini-golf planen.

Johanna the poser. Haha.

Efter blev det glass.

Förvånadsvis kom jag inte sist.
1:a, Mamma
2:a Björn
3:a Jag
4:a Johanna
5:a Eric


Sola ger färg.



Vi spenderade en dag i solen och jag hoppas verkligen på att se stora framsteg till en brun färg i kväll/ I morgon. Senare i kväll så ska vi åka in till Fjällbacka och spela minigolf, jag kan säga att det tog ett tag för oss att få med Mammaoch Björn på våran ide, men det slutade iaf bra.

The Beach

Idag så är det äntligen fint väder, det är därför jag är uppe så tidigt ( Jag gick faktiskt upp kl 08.00 idag. Det har regnat och blåst och vart kallt i en hel vecka, ( Det är typ bara så här dåligt väder på sommaren vart 120:onde år eller något ) Iaf. så ska vi (alla fall idag ) få spendera en dag med sol &bad. Jag ska verkligen njuta riktigt ordentligt för man vet aldrig när det blir sol igen, Förhoppningsvis hela nästa vecka men.


                                      
å här ser mitt hår ut, Grått eller vad ?!

En hel serie med Wooow.

       

Jag och Johanna märkte förra året med stor förvånad att The good thing värkligen kunde hända. Laine har nämligen 6 olika serier med 5 filmer i varje serie och med fyra avsnitt i en film av Sex and the City! Kan ni fatta ? Nu vet jag verkligen att semestern kommer flyta på utan problem.


En serie + en film till som vi ska titta på så den finns
inte med på bild,

Godkänna kommentarer.

Jag såg att min kompis hade skrivit på sin blogg att hon måste godkänna sina kommentarer så eftersom jag oxå tidigare har fixat så att mina kommentarer måste godkännas innan dom publiceras tänkte jag bara säga det så att ni vet eftersom jag vill kunna ha kontroll över att det inte blir så mycket kränkningar mot mig och mina vänner.

RSS 2.0