Stockholm


(Bilden är inte tagen från idag)

Jag Har precis kommit hem från spinningen, och nu håller jag på att göra mig i ordning för jag och Johanna is about to get out to Stockholm för lite shopping och sådant. Vi kommer hem senare i kväll så jag kanske hinner klämma in ett litet inlägg innan det blir sovdags för jag måste tyvärr plugga NO då.

The hills season 5



Ikväll kl 18.10 så kommer jag att bli sittandes framför tv´n med något gott att
dricka och titta på den nya säsongen av The Hills, I´m so excited! Jag har följt
The Hills sen det första avsnittet visades på tv i sverige så det ska bli kul att få
se några nya avsnitt för en gångs skull eftersom det bara har gått repriser på tv.
Eller okej, jag har redan sett dom här avsnitten oxå för jag tjuvkikade på datan.
Men bara dom typ 5-10 första men när Kristen Cavalarri kommer till Beverly hills ,
dom fortsättningen på dom har jag inte sett så det ska bli kul. Fast det kommer att
bli kul att se dom andra oxå på helskärm och inte bara på datan och jag såg dom
ändå innan sommaren så jag kommer inte ihåg så mycket.

I (heart) baking



Den Sötaste mamman i världen, bäst på att baka är hon oxå!


Okej, alla får misslyckas en gång och tyvärr var detta min gång, den första smeten vi gjorde glömde jag ha i mjöl i så allt var till Waste. Det smakade gott med verkligen inte som muffins och dom såg ut som geleklumar så jag var tvungen att åka till vivo för att köpa mer ägg så att vi kunde göra en omgång till.


Slutresultat:
 Woallaaah!

Precis så våra muffins ska se ut, dom ser lite udda ut men dom är perfekta. Hoppas att dom smakar lika dant.


Jag råkade spilla ut vaniljsocker över hela kakan så den ser lite messed up ut men det får duga.
Ja man kan ju direkt säga att det inte var min dag/bakdag idag men dom smakar säkert super..Vi får hoppas på det iaf.

Jag och mamma bestämde igår att vi skulle baka i dag och i morgon så idag var det full rulle i köket. Vi bakade Chokladmuffins och en kladdkaka och i morgon blir det vanilj bullar.

Dagens




Solslätten









Jag och Amanda gick till solslätten för att ta en fika, det var pecis det jag behövde och det var precis så jag behövde spendera min fredag för/eftermiddag.


Dagens





Åh, mina nya och Älskade Zebra-jeans som äntligen tillhör min garderob och som jag spenderade min fredag i.


Äntligen

Nu håller jag på och importerar bilder från min kamera, och jag såg precis av häpnad att jag inte behövde ladda ner något program till datan utan jag behövde bara koppla in kameran i datan! haha surt va?

Morgon planer

I morgon så tänkte jag njuta utav min ledighet och göra någonting mysigt/kul.

Först tänkte jag ta mig en trevlig dusch och ta hand om mig själv, sen göra mig i ordning och sätta mig lite framför datan och fixa med bloggen,ladda ner ett kamera program på datan så att jag sedan kan lägga in nya bilder från min nya kamera. När det är klart så måste jag läsa lite ur NO boken eftersom vi har prov på onsdag och jag kan nästan ingenting ( Att läsa No´n är det tråkigaste på dagen ) Och om jag får tid över så tänkte jag försöka få med någon på att gå och ta en fika med mig, annars kanske jag går och fikas ensam. Senare på kvällen så ska jag äta middag och vara lite med familjen och sen så får vi se vad som händer.

Nu måste jag sova, jag ställde klockan på 9 i morgon bitti så jag kommer att vara dödsatrött i morgon om jag inte somnar right away! Godnatt, kram kram.

Ledig

Gud så skönt det är att vara ledig! I morse låg jag hemma och tittade på film o det var planerat att jag skulle göra det fram till kvällen men lite senare, runt 2 snåret så ringde Jag Lollo och frågade lite saker om i kväll och då så skulle hon gå ut och gå med troja precis som jag ringde så då bestämde jag mig för att jag ocå behövde lite friskluft och hängde med henne ut. Det blev en väldigt lång promenad, ca 2 timmar och under promenaden så hade vi det väldigt kul! En läskig sak inträffade, eller inte inträffade men det var en väldigt speciell promenad, ( Inget avslöjas ).

Senare ungefär vid 4 tiden så kom Lollo och hennes mamma förbi mig och hämtade mig för en tripp in till kista, vi gick på bio och shoppade/tittade lite i affärer. Jag hittade Äntligen mina Zebra byxor som jag tjatat om och sen köpte jag även olpanderade örhängen+ett utehårband med en blomma på eller vad man ska kalla det, det är lite svårt att förklara. men jag ska försöka att fixa med bilderna och med min nya blogg i morgon så då kanske det kommer lite bilder.

Lite bilder från Farmor och Farfar sen i Söndags.

'




Haha, hur fina är inte vi?

Träning is good

Jag vet, nu är det en sån här tråkig och dålig uppdatering, men jag jobbar på min nya blogg och orkar inte spendera så mycket tid på denna blogg. Bilder från min nya kamera kommer inte heller att komma upp än för jag måste ladda ner ett program till min data och har inte kommit mig för att göra det än för jag har haft så mycket att göra med prov och så men jag jobbar på det.

Nu ska vi iväg och spinna hela maf och fortfarande - pappa. Nu ska vi åka och ge järnet så vi ses senare. ha det bra!

I'm back in sweat

Gud så jobbigt. Nu är jag tillbaka hemma igen, det gick bra på spinningen och det var SuperKul! Verkligen en rekomendation från mig. Jag blev sjöblöt efteråt och jag fick en liten syrebrist eftersom det är så många människor där inne som äter upp all luft men det gick bra. Ska tillbaka dit på tisdag och köra ännu ett pass-hela fam på Mammas sida. Längtar redan.

Nu är det raka vägen in i duschen innan jag skrämmer bort pappa och alla grannar. Sedan måste jag packa,en snabbis till Jolines grav ovh sen till farmor för vi är bjudna på middag där. Min kusin m fam kommer oxå att vara där.

Spinning

Gaah, jag är så nervös- Alldeles snart så kommer mamma för att hämta mig för vi ska gå på spinning kl halv 12 men vi måste vara där lite innan för att få bra platser. Jag kommer att bli dötrött och sjöblöt! Men vad gör man inte för en fin kropp.

Myskväll hemma

Jag och pappa beställde kina mat och tog med oss hem och sen köpte vi lite godis/popcorn/naturgodis/CCocaCola som vi ska äta medans vi ser på Wallander. Innan det så ska jag titta lite på Wma galan ( REPRIS ) och samt spela in det utifall jag vill se det igen någon gång och eftersom jag inte kommer att hinna se hela.

Idag:
I morse tittade jag och Amanda på en grymt bra film, vet inte vad den heter men huvudrollen var Ashton Kutcher, så het och sen ungefär vid 2 tiden när hon skulle hem så åkte jag ner och tittade på en Handbollsmatch där Eric var med och spelade.

Haha,årets grej asså!

Titta på videon och spola frm till 0.38 för då är jag med! Haha, man har ju haft sina perioder.


Videon gjord 22 mars 2009?!

Kväll med Amanda

Flummade med min absolut tråkiga och uttjatade Webbkamera!






Alldeles snart kommer Amanda, sen ska hon bara lämna sina grejer och sen börjar kvällen.

Våran fredagkväll:
- Först åka ner till Centrum/Ip gallerian och köpa pizza.-
Sen ska vi sätta oss på någon gräsplätt någonstans och lägga ut en filt och äta pizzan där ute och ha en trevlig middag och ta massor av fina bilder.
- Gå till självaste Centrum och köpa något gott till kvällen vet inte riktigt vad än med man hittar ju alltid något.
- Gå till GodisHjärtat och hyra film ( Vet inte vilken än men jag tror att det blir någon riktig tjejig men vi får se.
- Komma hem och börja kvällen, film, något gott och äta, skratt och ta en massa bilder.

Hoppas ni får en lika trevlig Fredag som jag kommer att få. Kram!

Måla naglarna

Nu innan jag drad ut med Amanda så tänkte jag måla naglarna.

Det blir en lite orange aktig fär som matchar mina senapsgula strumpbyxor lite bättre ist för röd.. Se bild nedan.



Dagens



Jag känner mig så oehört tråkig idag. Mina ideér, tankar..
Ja allt är bara helt borta. Jag får ändra kläder sedan när
jag kommit hem från skolan då jag och Amanda ska äta
pizza ute på någon gräsplätt och sedan handla lite gott-
gott till i kväll.

Jag håller på att fixa för fullt med min Nya blogg och om ni
vet några bra hemsidor där man kan ladda ner Teman eller
typ designer och sånt så får ni gjärna hojta till/dela med er.

Simning


Fortfarande bilder från min webbkamera.


Blää nu har vi simning, det är inte något jag ser fram emot. Jag gillar att bada och så men att visa sig i bekini halvblek inför hela klassen är någonting helt annat. Aja jag får bita ihop och åka ner och göra det bästa va det. Nu måste jag åka för bussen får kvart över och det tar ett tag för oss att cykla ner till skolan och jag vill INTE missa bussen..Igen.

En riktig godnattsömn

Det är så skönt, idag är jag jätte utvilad. I gårkväll la jag mig halv tio och Läste lite ur Twilight tills klockan blev tio för då hade jag bestämt mig att jag skulle sova. När jag släkte lapman så somnade jag direkt. I morse ställde jag klockan på halv sju, ( Oxå senare än vad jag brukar ) Eftersom jag inte behöver göra mig i ordning eftersom vi har simning första lektionen. Ja någon dag måste man sova ut annars blir jag så Himla trött i skolan. Det har märkts dom senaste två veckorna.

Jag prövade även min kamera idag, det blir så fina bilder och jag kan knappt bärga mig tills jag får använda den på riktigt! Jag måste dock läsa lite i instruktionsboken för jag kan verkligen inte kameran än, den är så komplicerad.

Ta hand om mig själv



Nu ska jag hoppa in i duschen medans min kamera står på laddning. Jag ska raka benen, skrubba kroppen och efter duschen så ska jag sätta på en ansiktsmask och innan jag lägger mig så blir det lite brun utan sol. Eftersom vi ska bada i morgon så vill jag inte gå runt med håriga ben!
Resten av kvällen blir det "plugga" det är så tråkigt. Jag fick nyss reda på av våran spanska fröken att vi har prov på fredag så nu blir det bara att idag och på torsdag sitta med näsan i boken.

Finaly it´s here



Min nya kamera har precis kommit. Okej det låter som om
jag har beställt den men det har jag inte för min mamma
kom just över med den så.. Det kommer en bild på själva
kameran lite senare.

Skärpning. Nu när jag har en nu kamera och allt så är det Dags
för en ny blogg. En mer intressant/rolig/proffsig blogg atrt läsa.
Eftersom jag redan planerat hur bloggen ska se ut både in och ut
vändigt så borde det gå ganska fort att starta en ny blogg, det är
bara det att jag varken har tid att göra den och sen så har jag ju
inte kommit på något namn än så.. Jag kanske kann klämma in en
tid ganska snart, kanske i helgen, jag ska iaf göra mitt BÄSTA!

Träning



Nu ska jag och mamma till sats och träna lite.

See Yaah later!

Dagens










Världens hetaste människa!

http://11.media.tumblr.com/Cr3Jl3JOAoo8p5i81KnZLb5jo1_400.jpg

Leonardo DiCaprio är bara för het. Assu jag Vet inte varför
jag tycker det men det är något speciellt med honom så
när jag ser honom blir jag bara.. GAAAAH! So HOT. I´m Totally
In Love With him.  Han är även grym på att skådespela, Man ser
honom redan som ung i What´s eating Gilbert Grape. Allt han
gör är bara så bra, eftersom han spelar handikappad så ser man
verkligen hans tallang. Han ser lixom död ut i blicken, som att det
inte finns någonting bakom o ja.. Han är bara för Underbar!

Dagens







I Love it all

Jag och Lollo kom precis hem från stan, Lollo gick hem till sig nu men kommer snart tillbaka för att hon ska äta och sova här. Andreas skulle åka hem med 20 över fyra tåget så jag och Lollo stannade kvar. Som synd var så kunde inte Amanda följa med för hon blev lite smått sjuk, men det får bli nån annan gång.
Nu tänkte jag iaf visa vad jag köpte, det blev ganska mycket men jag är stolt för jag har fortfarande 1300 kr kvar!


En vanlig svart tröja som jag ska klippa lite i


Lite suddig bild men det är en slags magtröja, kanske låter
lite Wierd men den är skitfin


En jättemysig halsduk i fina färger.


En tjocktröja ( Asmysig)


2-par thights, hittade dock inte Zebra mönstrade men
kanske hittar dom nån annan gång


En till mysig tjocktröja, fast den är egentligen blå men det
syns inte på bilden


Och till sist men inte minst. Nörd-brillorna ( Så charmiga )

Dagens




In till stan





Nu kl 11.10 så drar jag, Lollo, Andreas och eventuellt Amanda in till stan. Jag kände att jag behöver shoppa för det var ett tag sen och så måste jag bara ha nya höstkläder.

Tänkte köpa idag:

- En stor tjocktröja
- En mysig,stickad halsduk
- Zebra Jeans/leggings från Bikbok (Om dom fortfarande finns kvar)
- Ett par andra leggings från Bikbok, Vita med grå svarta ränder på någe vis
- Kanske nån slags tunika. lite svårt att förklara men ni får se om jag hittar nån

Ut med amanda



Nu drar jag ut med amanda för mitt sockersug var på högsta nivå så jag bara måste ha godis och jag kände för en utekväll.

Ha en bra kväll, puss på er.

Nu blogg

Jag har funderat över på att göra en ny blogg väldigt länge, jag vill ha ett nytt namn, ny design och lixon börja om på nytt. Skriva om lite mer intressanta saker och ta lite finare och roligare bilder med min nya kamera så det får nog bli av ganska snart, kanske ska sätta mig med designen idag. Aja vi får väl se. Just nu är min blogg ganska tråkig och det är inte kul och det är egentligen inte en sån här sårts blogg som jag vill ha. Jag kommer att meddela vad den nya bloggen heter och vad den kommer att hanldla om och så för det är redan förutsätt.

Frilufsdag

Jag vet att det är tråkigt att bara ta bilder med min
webbkamera men det är mitt enda alternativ.


Outfit för dagen, ha en bra dag!

Pappas nya Drive

Pappa kom precis hem från Göteborg, tänk han åkte fyra timmar med tåg till Göteborg för att köpa en bil och för att sedan åka tillbaka 5 timmar i bil samma dag.(Skulle jag aldrig orka) Bilen som han köpte var AS snygg, och söt! Det kommer en bild senare, efter helgen för då har jag Äntligen fått min system kamera!

drar till centrum



Eftersom pappa är i Göteborg så är det upp till mig att fixa middag, han lämnade lite pengar till mig så nu ska jag och Lollo ner till Centrum och köpa en varsin sallad och sen ska vi äta den tsm. Vi ska även köpa fika till i morgon eftersom vi har frilufsdag i morgon.

Vi ses senare, ha det bra! Puss och kram.

Hemma från träningen

Jag och mamma åkte till SATS i dag och tränade i ca 1,5 h. Det är så kul att träna där och det är så bra eftersom vi pushar varandra. När jag kom hem var det raka vägen in till duschen och sen blev det pyttipanna till midag och nu måste jag plugga. Boring!

Höstnytt i garderoben

Mitt måste:

Det är nu dags för mig att göra en liten tur till stan för att handla in lite höstkläder, t.ex stora stickade tröjor, halsdukar och andra mysia saker. Sen ska jag även föersöka hitta ett par midje-höga mörkblåa jeans, ett par coola tights, kanske zebra färjade eller lite fläckiga, I Love That! jag ska även köpa in tre vanliga T-shirts med tre oliak basfärger. Svart, grå och vit och sedan ska jag klippa av dom kanske två centimeter över naveln och sedan ha dom till mina midje-höga jeans.

Gjorde middagen själv

Idag gjorde jag middagen, fast bara till mig själv för pappa ville äta något annat.

Det blev Stekt Halome, tomat och rökt skinka, det är as gott och nyttigt för den delen. MUMS!


I helgen kommer den till mig!

Jaa! Nu har morfar äntligen köpt en systemkamera till mig. Mamma och björn ska åka upp och hämta den åt mig, I am SO happy right now. Då kommer jag även kunna ta bilder till bloggen eftersom min andra kamera ska lagas så får jag använda min, eller snart min systemkamera.

Dagens


Dagens





Ursäkta kläderna bakom mig men var tvungen att ta ut
alla mina kläder från väskan eftersom jag behöver den
för att packa Idrottskläder i.

En fullt upptagen tv-kväll

 ANTM C13 promo 01



Nu är jag äntligen klar med det tråkigaste på hela veckan ( Förutom läxor så klart ) Jag har packat mina kläder inför de två veckor hos pappa och sedan städade jag mitt rum. Boring!

Ikväll kommer två program som jag väntat på, Först Victoria secret fashion show 2009 och sedan kommer den nya sesängen av top model! Åh vad ja bara älskar top model. På reklamen såg det mer avancerat ut och mer teknologiskt eller vad man ska säga. I just can´t wait.

Innekväll

That´s a given


Ursäkta, men det blev nått fel med bilden och den går inte att rotera







Min fredag spenderade jag på det mest slappande och mysiga sätt man kan göra, först beställde vi pizza som vi åt framför tv´n och vi hade även hyrt en film på min beställning, Jävulen bär prada, en av mina favoritfilmer. Sen låg vi hela kvällen och tittade på den medans vi samtidigt åt av massa godsaker som man oxå får göra ibland.

Men i morgon blir det andra bud, då ska jag försöka få mamma att klämma in en timme i hennes fullproppade schema så att vi kan spendera minst en timme på Gymmet, Jag känner att det behövs eftersom jag inte har kunnat träna på de senaste två dagarna och jag har ju legat och slappat i soffan i tre dagar i sträck nu eftersom jag har precis har varit sjuk.



Köpa är en flickas bästa vän

Idag blev det en liten tripp till centrum för vi skulle handla lite resucher inför fredagskvällen och då fick jag ett till infall att jag ville ha ännu ett nagellack ( Fast jag redan har tusen ) Och då ville jag ha ett med en lite udda färg och då hittade jag ett supercoolt nagellack som var orange, Awesome.I Love it!


Egenliga hårfärgen



Det var denna hårfärg som jag syftade på från början att jag ville ha. Jag såg inte att hon hade det men nu hittade jag en bild och den stämmer in ganska bra på som jag hade velat ha det från början. Jag får börja tvätta håret mycket och sen så får det solblekas så blir det nog åt detta håll så småning om.. ( Hoppas jag )

Framtidens måste?

Udda skor kanske blir det senaste "IT". Haha, inte så snygga men man
vet aldrig.




Inspiration





 


Det är en kändis som är min största inspirationskälla. Hon heter Ashley Olsen. Hon är en av mina favoriter just nu. Vi har ganska lik stil och påminner eller om jag ska säga påminde om varandra i håret. Vi är inte lika kan jag inte säga men på något sätt så är vi det. Inte direkt så mycket i ansiktet men det är svårt att förklara. Iaf så älskar jag henne och hennes stil och sätt att vara så..


 


Slö som f*n

Jag har precis gjort mig i ordning, tog på mig min sköna rosa mjukisdress ( Eller bara byxorna ) och till det blev det ett svart linne. Jag får se om jag vågar mig ut till vivo en snabbis, ska försöka att vara lite smidig. Jag kanske köper mig en chokladkaka eller något annat gott som jag kan ligga och smaska på.

 


En liten Filmstund

Nu innan jag ska sova, ( Jag la mig ganska tidigt för att förkylningen ska försvinna fortare, ju mer man sover ju snabbare blir man frisk ) Aja nu ska jag titta på en Ashley och Mary-Kate film, Holiday in the sun. Har sett den en miljontals gånger men nu var det ett tag sen och den är ALLTID lika bra.

Godnatt så ses vi i morgon ..


Host, gaah jag är så förkyld!

Jag bara Älskar sthlm, om jag inte flyttar till USA så blir jag en
officiell Stockholms-tjej!


I morgon blir jag hemma, en heldag framför tv'n i min underbart sköna soffa. Det kanske blir en liten snabb sväng förbi vivo lite senare på dagen men jag måste se upp för vilken tid jag går så att inte någon jag känner från klassen/skolan har rast precis då för det sista jag vill göra är att stöta på några från skolan när jag ser för jävlig ut! haha.


Outfit inför skolfoto


Jag har äntligen kommit fram till vad jag ska ha på mig, det blev de kläder jag hade på mig igår. Jag bestämde att det skulle passa väldigt bra bara att den enda skillnaden är att jag ska ha kavajen inomhus.


Sjuk!





Snyft, jag är fortfarande förkyld, det rinner i näsan när jag tagigt nässpray för att inte vara täppt. Jag har lite ont i halsen, fast ine så mycket men jag känner mig verkligen inte helt kry. Det kommer nog se bra ut i morgon, helt röd näsa och typ nysa på varje bild. Nej då, jag ska spaya näsan innan och snyta mig så mycket som det bara går och sen ska jag sminka mig lite så kommr det bli perfa!

Jag vet inte heller vad jag ska ha på mig, får välja ut och pröva något i morgon. Kanske blir det det jag har på mig på bilden ovan ( Allstå det jag hade idag ) Men det blir lite tråkigt. Aja jag får se. Nu blir det sova kudden för mig om jag någon gång ska få bli frisk och orka gå upp  i morgon halv sex.

Stan/Stockholm


Nu är jag hemma igen, jag och mamma åkte ju in till stan för att klippa oss och färga våra hår, mamma valde lite mörkare i luggen och resten av håret färgade hon i en lite mer lila ton. I Mitt hår la Siv in lite mörkare slingor, just nu ser det lite nyfärgat ut men efter några tvättar kommer det nog bli skitbra eftersom det redan nu är fint, fast jag är fortfarande lite ovan med färgen.








Jag och min underbara frisör Siv





I'm Worried

 

Idag efter skolan så blir det raka vägen in till stan för att färga håret, Hoppas att det blir bra. Jag ska inte " Förändra " Färgen totalt om man säger så utan mer bara göra det lite mer neutralare, kanske väldigt väldigt ljusbrunt med blonda slingor eller något åt det hållet. Så ni får håla tummarna på att det blir bra, Och om vi har tid/hinner så ska jag försöka att övertala mamma att åka och shoppa lite så jag kan ha något nytt på skolfotot. Hjälp det är i morgon! Hoppas att jag för en gångsskull blir bra.





Outfit

 

Tröja, GinaTricot
Byxor, GinaTricot
Skärp, pappas gamla
+ Armband och Klocka som jag inte har på mig ännu.


RSS 2.0