GoodMorning Leopard pantyhose and accessories




New Moon



Har precis kommit hem från stan. Jag var och såg den fantastiska och efterlängtade New Moon! Den var så jävla bra, Skulle kunna se den igen nu på en gång. Vi var på en stor sallong med ca 512 pers. Så alla apploderade när den var slut och man fick sig många skratt. Den får definitivt en 10 av 10 av mig. Tummen upp asså!

SnabbShopping/SnabbShopping/SnabbShopping


Ögonskugga, Concealer och lösögonfransar från Kicks.

Trumpbyxor från H&M.




Två par trosor från H&M.


Tröjor från GinaTricot.

Jag var i stan idag och passade därför på att småshoppa lite smått. Vissa mer behövande än andra.


Hoes over broes




Nu är jag hemma hos amanda för vi ska ha en tjejkväll. Det blir Alkoholfria drinkar, prat, titta på gamla bilder och titta på Parparanormal activity. Det kommer att bli så trevligt. Hoppas att nu oxå får en trevlig Fredag.


I skolan


 Nu sitter vi på Engelska lektionen och har trevligt!

Inspiration/Inspiration/Inspiration

Snejana Onopka

 





H&M fashion nightwear-mixed by me


Mixade ihop några plagg från H&M´s hemsida och detta är resultatet. Fanns inte så mycket att välja på men det här är ett outfit som kan bäras till kvällen. Lite chict utav glitter och Glamor-Hetast på Runway just nu.

Shoppat

Idag blev det rusch, stress och svordommar. Jag slutade klockan tre och var väldigt frustrerad för jag såg alla läxor och prov som jagade mig intill nästa vecka. När jag kom hem så var det snabb make-up refresh och sedan halvspringa ihopp om att hinna med 15:43 tåget. Missade första tåget så vi fick sitta och vänta i en halvtimme. Turstiga. Väl framme i stan blev allt bättre. Vi strosade omkring i olika affärer och åt sedan på McDonald´s. Innan vi skulle ta tåget tillbaka till byhålan Bålsta så tog vi en prommenad längs Drottninggatan till en jättefin bro och där stod vi sedan i ca 8 min och stirrade ut över vattnet och såg hela stockholm, eller inte hela men en väldigt fin del av den, den lite mer äldre delen-Tog sedan tåget hem och visade upp det vi hade köpt för folket här hemma. Hade en väldigt trevlig dag/kväll med Johhanna. As always.

Inköp:
Piercing!
Leopardstrumpbyxor. Som han gå sönder innan jag ens hunnit ha dom på mig men ska köpa nya på måndag.
Armband.
T-shirt, halvmagtröja med axelvaddar.
Farfartröja.

Jag tror det var allt, höll mig inom en viss gräns i dag och shoppade inte slut på alla pängar eftersom det bara är några veckor kvar till jul och man måste ju köpa julklappar till sina nära och kära.

Once again


Idag åkte vi nästan hela fam. till SATS, Mamma och Björn körde spinning för det var något slags hårdrockstema så jag och Johanna gymmade ist. Vi köttade på som fan. Först sprang jag i en halv timme och sedan gymmade och avslutade med stretching och 15 minuter gång på spring-bandet. Det var väl skönt väldigt skönt att träna efter 2 veckors uppehåll och det känns bra att gå där ifrån medveten om att jag har kört hårt och gjort mitt bästa! Så tummen upp för det.

Tyvärr blir det inga bilder .

ett fåtal uppdateringar

Min data sladd har ju pajat så jag kan tyvärr inte ladda min data och kan inte lägga upp några bilder på mammas data så jag kommer tyvärr inte kunna göra några roliga eller intressanta inlägg med bilder så jag kommer inte att uppdatera lika mycket dom här två veckorna framöver om jag inte kommer på en lösning.

Hemma och är sjuk/käka pizza

Jag vaccinerade mig ju igår och fick några bivärkningar. Så hela fam. förutom Eric har varit hemma idag.
Nu har dom precis kommit innanför dörren med köpt pizza så nu ska jag ta och käka lite eftersom jag inte har ätit något på hela dagen.

Ska även försöka bli klar med mitt land eftersom det ska lämnas in i morgon och jag vill inte få en IG-varning hemskickad.

Dagens

Alldeles strax ska jag, Lollo och pappa dra in till Kista och gå på bio. 2012. Alla säger att den är skitbra så jag är väldigt peppad på att se den. Efter så ska vi hitta ett bra ställe att äta på. Beroende på vad vi är sugna på.


Titta, jag har snelugg! Första gången på Länge nu asså. Lite kul och annorlunda. För mig i alla fall- Hoppas bara på att den inte stör mig. Men vill man vara fin så får man lida pin.

Stylad lite fort





So hot. Vi tog lite modellbilder i går. Jag stylade Lollo lite snabbt fast hon fick inte style mig. Haha, det får bli en annan gång. Iaf så ville jag bara lägga upp denna bild på Lollo för jag tycker att den var otroligt cool.
(Den är lite suddig för att jag retuscherade bilden lite på min kamera, so Fierce!)

Of to Vaccinering


Nu ska jag Vaccinera mig mot Svininfluensan. Hoppas att jag inte blir sjuk igen eftersom jag redan har varit hemma nästan hela förra veckan.

At the recordingstudio

Det var väldigt trevligt på inspelningen, mannen som jobbade där var trevlig ocg Linnea splatsade så bra så bakom mikrofonen. Detta passar henne så bra, att stå och sjunga i en riktig studio. Hon sjöng Break away By K.C, Alltså av Kelly Clarkson. Den passade hennes röst superbra och jag längtar efter att få höra resultatet. Kanske kan lägga upp hennes låt på min blogg nån gång fram över.

Some Pics från idag.









Dagens/Singelinspelning

Nu ska jag med linnea för hon ska spela in en singel, I will get back to you!

Brunch

Jummie, att börja dagen med lite frukt är inte fel.


Jag ligger hemma med en förkylning och tittar på sjunde himlen. Ska snart ge mig på No böckerna och plugga lite.

A night with good TV and something to eat.

Nu ska jag slänga mig i sängen för att titta på ännu ett avsnitt av Desperate Housewives och samt äta ananas och dricka ett gott glas av isklall Jordgubbsaft.




Devote.se

Jag håller på att fixa min nya blogg på devote men jag fattar inte hur man gör en sk heather. Om någon vet hur man gör så får ni gärna hojta till :)

Dagens

Nu har jag lite brottom så det får bli ett kortfattat dagens outfit.








Föredrag



Eftersom jag ska konfirmera mig till sommaren så har vi i uppg. att gå på 12 valfria gudstjänster. Inkl, Bröllop,dop,begravningar osv. Så jag, Lollo och Ida bestämde oss för att börja redan nu så vi gick till kyrkcentrum för att lytssna på en kille som skulle hålla föredrag om sitt liv/uppväxt osv. Han hade hållit på med droger, kriminalitet och massa annnat sånt så det var väldigt intressant att lyssna på.  Nuhar vi gått på en gudstjänst så nu är det bara 11 kvar. jippie *_*

Dagens




InspirationInspirationInspiration










Pizza med pappa




Mums! Jag var så sugen på pizza så den satt så fint så och speciellt till farsdag-middag.

Of to Sibylla


Nu ska jag, Lollo, Amanda och Ludde gå till sibylla för att få i oss lite käk. Senare ska vi hyra film, lägga oss framför Tv´n och ha en härlig kväll med lite annat kul. Förhoppningsvis så hinner min nerladdade film bli klar för jag känner attt jag behöver Leonardo ikväll. Basketball Diaries. Verkar bra, och Leonardo är het mär han är "Hög"!

Till kallhäll


Nu ska jag och pappa fara till farmor och farfar för pappa ska typ hjälpa dom med deras data och då tänkte vi att jag kunde hänga med och vara lite med farmor och ha det mysigt. Kommer hem i morgon förmiddag. Puss på er. Ps: jGa fick MVG på spanska provet och på 4 valfria och en egen design på möbler som var läxa till bilden! I´m very happy.

Dagens






Dagens outift är ett par lappade jeans, en stickad halvlång tröja med ett vitt linne under. Mysigt och passar för en seg fregad.

Inlåst


Just nu sitter jag och tittar på inlåst. Jag blir så glad när jag ser hur dom förändras, både sig själva och deras relation till sina föräldrar.. Jag tycker att det är så kul att se att det går bättre för dom och att detta program kan få andra med sådana problem att inse att det finns andra alternativ osv. Det är synd att detta är det sista programet men det var kul så länge det varade.

Jag är så slut


Pappa ska komma hem lite senare idag så därför lagade jag min egen middag, det blev köttbullar och mackaroner. Väldigt lyckat faktiskt, inte som när jag och Lollo gjorde det senast.

Har precis kommit hem från träningen, vi körde spinning. Det tar verkligen på än, och speciellt idag eftersom jag sprtang 25 min på gympan idag och sedan direkt hem,äta och sedan iväg för ett spinning pass. Även fast man återhämtar sig väldigt fort. I Love it AnyWay!

Picture


Nyduschad och klar




Nu har jag precis målat naglarna röda och tagigt mig en dusch så jag k'nner mig hur fräsch som helst.
Jag känner mig även duktig eftersom jag nu är klar med matten, jag övade på spanskan eftersom att jag har prov i morgon och sedan så övade jag också på NO´n så nu är jag klar för idag. Tänkte lägga mig ganska snart så att det inte blir så jätte sent.

Dagens




Ett ganska enkelt outfit. Ett par jeans med en märkes T-Shirt och sedan en grå Väst.

Haha omg!


Haha, jag är på Kissies blogg, tänk vad sorgligt att hon tror att bara för att man gör en parodi eller har en slags liknande stil att man är en Copycat? Tjecka in Kissies blogg så får ni se. Hah.

Mitt ämne


Nu kommer mamma hem och jag ska nu påbörja mitt arbete om Coco Chanel eftersom det ska redovisas i morgon.

Dagens





Idag har jag Spanska prov eftersom jag var sjuk i fredags då jag egentligen skulle ha haft det. I eftermiddag så ska jag åka förbi mamma och då ska vi sitta och fixa med mitt så kallade "Ämne", istället för blindhundar som jag valde först så valde jag att skriva om Coco Chanel.
Jag börjar klockan nio idag så jag och Lollo ska cykla om ca en halv timme.

Ha en bra dag, puss på er!

RSS 2.0