Hemfärd idag

Ikväll ska vi fara hem, det känns tråkigt att måsta lämna Gävle redan och komma tillbaka till sitt vanliga liv.

Jag har iaf bestämt vilket ämne jag ska prata om på Tisdag så nu är det bara att ta reda på lite fakta om det och öva in det så kommer det att sitta som handen i handsken.


Happy Halloween!






Så här ser jag ut idag´, lite sotig runt ögonen och röda läppar, kan det bli mer chict? Halloween here I Come. Jag tänkte inte vara så extrem och klä ut mig till T.ex häxa eftersom vi ska till mina kusiner på middag och deras mamma  fyller år och då känns det lite otrevligt och komma som ett monster. Trivs mer så här.


Var i stan (i Gävle) och shoppade

Jag hittade lite fint, några behö´vande saker och några mindre behövande.


Jacka från Veromoda.

Min vinterjacka, jag ville inte ha en vanlig stor vinterjacka utan någon lite mer i den finare stilen. Man ser inte jackan så bra på bilden utan den är finare i verkligeheten.


Bolero från BikBok.
Jag tyckte att den var väldigt söt och jag föll för den direkt.


Mitt första par av CheapMonday jeans
.
 Haha jag vet, jag har aldrig fått för mig att köpa mig ett par men eftersom alla jag känner är så nöjda med sina och jag var i stort behov av ett par nya jeans så tänkte jag att ja, nu är det min tur.


Fick detta linne på köpet när jag köpte jackan.Vi hade väldigt tur med shoppingen idag, rea på nästan allt och shoppingen flöt på väldigt bra och roligt. Ett väldigt gulligt linne.


Skor från DinSko.
Jag ville inte köpa Uggs som alla andra utan satsade på en mer finare sort denna gång igen. Har inget emot uggs men det är inte riktigt jag.


Armband från Glitter.
Matchar med mitt nya halsband som jag också köpte idag. Sen nedan.


Ett litet chict halsband, också från Glitter.
eller inte så liten men väldigt chict,´. Är mycket finare i verkligheten, ser ganska barnsligt ut på bilden.


Ring från Glitter.
Passar också till de andra smyckerna.

Fick även två halsband av Mormor. Också väldigt söta. se nedan.




Dagen blev väldigt lyckad, vi tog även en fika på ett väldigt mysigt Café.




Stan i morgon

I totally adore her. Inte hennes utseende utan vad hon gjorde för Mode världen. En stark kvinna med
viljan att förändra Historien och stod för vad hon tyckte. Chanel, In my Heart.


Felet med min dator är att batteriet inte fungerar så därför får jag inte igång min dator.

Jag började min packning inför gävle i dag men ska fortsätta i morgon för jag han inte klart allt. I morgon ska jag även till stan med farmor och Linnea to Catch up. Vi ska käka lite, småshoppa och prata som tjejer alltid gör. Det ska bli kul att träffa dom before I takr off to Gävle.


Jävla dator

Jag har inte kunnat blogga någonting pga av att jag inte får igång min dator och eftersom jag då inte kan ladda upp några bilder ( Eftersom jag inte vill göra det på mammas och Björns dator ) Så har jag inte orkat att bry mig but I´m working on att få i gång den.

Kvälls-planer




Ikväll ska jag bara vara hemma. Snart ska vi äta middag, det blir pasta med skinksås. Den kommer att vara Jättegod, mammas är suverän! Klockan åtta blir det Idol och senare kanske en film, Coco Chanel-She conquered with style. Sen vet man inte vad som händer.

Dagens

Jag och Johanna tog lite snabba modellbilder med dagens outfit.

Här får ni resultatet:



Jag kunde inte hålla mig för skratt




Sist men inte minst ( Definitivt inte snyggast! ) Haha


Dagens


Prövade på en lite annan stil idag.

Jag är fortfarande hemma och är sjuk, kommer att vara det även i morgon. Nu på kvällen så satt jag framför Tv´n och tittade på Mammas pojkar och sedan på inlåst, två väldigt roliga program. Eller inlåst är i och för sig ganska sorgligt så om jag ska förklara det så måste jag nog säga att det är mer intressant än roligt.

Ligger i sängen och längtar tills jag åker till Gävle, ska dit på Tisdag. Det är bara för mysigt där!

Nyttighetsperiod

Det här blev släckte mitt kvälls-sug. + Lite choklad men det räknar vi inte riktigt med.

Nu har jag bestämt mig helt och hållet att jag ska börja med att äta nyttigt. Det känns som om jag lagt på mig något kilo som genast måste bort. Man vill ju se bra ut när man ska ta på sig bikini igen vid Januari, det är mitt mål att få min drömkropp. okej det kanske var att ta i men jag ska definitivt bli mer nöjd med den. Hoppas att man inte lägger på sig kilona igen vid jul. Jag får hålla igen och vara duktig. Men jag ska köra på ett hälsosamt sätt och inte köra någon konstig diet utan straight up: NYTTIGT och BRA!

Turban?

Okej, vad säger ni-Är turan inne? Nej jag tror inte det, iaf inte på gatorna. Men en skönhet som jag passar i allt (Nej jag skojade bara) Ligger och tänker på våran utomlandsresa som vi ska på i Januari-Den 2:ra. Ska bli superkul. Jag,pappa. Linnea M fam. Och sedan har vi farmor och farfar. Vi ska bo på bahia Feliz eller vad det heter. Ligger iaf på Gran canaria. Tror jag, jag är inte så bra på sådant.


Dagens




Jag ska alldeles snart gå till skolan. Vi ska samlas utanför skolan i dag för vi ska ta bussen till Akademiska och till Nån domstol. Vi ska alltså på studiebesök i dag. Det ska bli väldigt roligt! Vi ska äta Kina mat till Lunch och kommer hem ungefär vid halv fem tiden.


Video inlägg till er alla-Kissie

Det är privat just nu för jag har inte bestämt om jag vill ha den på Youtube så det kanske funkar senare när jag valt hur jag vill göra.

Haha, inte likt mig att blogga om sånt men eftersom jag ska byta blogg så får det bli lite sajk nu.

Parodi

Dessie = Rebecca , Kissie = Julia , Foki = Louise och Paow = Amanda .


Vi som storbloggare




Gissa vem?

Dagens




Jag ska bara plugga lite till ungefär vid två och får se hur mycket jag hinner eftersom vid 17:00 tiden så ska jag möta tjejerna vid Centrum och innan det måste jag ha packat och tagit mig till Centrum. Vi ska där köpa godis, kanske hyra någon film, sedan ska Amamda och Rebecca till Lucky house där dom ska köpa Sushi och medans dom gör det så stannar jag och Lollo vid The Centrum Area och köper pizza eller kina-mat. Vi ska äta maten hemma hos lollo där vi sedan ska sova och spendera kvällen. Rebecca ska ta med sig en skräckis så vi får väl se om vi kommer att kunna somna inatt.

Utvecklingsamtalet:Avklarat

Kom precis hem från utvecklingsamtalet. Det gick väldigt bra, jag var faktiskt inte orolig. Nu ska jag sätta på Tv´n och titta på Gossip girl och äta lite Lasagne som jag ska värma på för att pappa är på Ishockey så jag blir ensam till middagen idag. Klockan 17:20 unefär så kommer mamma och Björn för att hämta mig efter som, ja Gottfolk, det är spinning även idag.

Lovar:
Jag lovar, jag ska försöka bli klar med min nya blogg för den här blir bara tråkigare för varje dag som går. Tänkte ägna några timmar i helgen för det. I promise!

Saknar värmen!




Och att vara brun!


vara ute med båten.

Plugga hemma

Dagens, kommer lite sent pga att jag inte kom in på bloggen i morse.

I morgon och på fredag så är det utvecklingssamtal så då har vi fått hemma uppg. som ska vara färdiga tills på måndag så i morgon har jag mycket att göra, Tänkte att jag skulle försöka att hinna klart med allt i morgon så jag får fredag ledigt. En positiv sak med att plugga hemma är att jag får lite sovmorgon. Tänkte gå upp vid Nio-tiden.

Målat naglarna



Målade precis mina naglar, vita denna gång. Fast jag målade dom vinröda både igår och i förrgår. Jag gillar att variera mig och matcha färger så då får man räkna med att byta ganska ofta.

Spinning igen


När man väl börjar med spinning så är det väldigt svårt att sluta. Jag har blivit In love med den slags träning och ser fram emot att fortsätta och just därför så ska jag iväg till Gymmet i dag igen för en spinning-lektion. Tyvärr så kommer inte mamma kunna Joina oss så det blir bara jag ovh Björn.
Jag har inte gått till gymmet för bara styrketräning på länge så jag får försöka att klämma in det i träningsschemat igen.

Utvecklingsplan

Idag fick vi våra utvecklingsplaner och det var ändå hyfsat bra.

Jag fick Vg i alla ämnen förrutom 3. Och ett av dom ämnena var musik och det fick alla G i pga att vi inte har gjort så mycket så det är så svårt att bedöma så tekniskt vis fick jag bara 2 G och eventuellt högre i musik- Aja, men jag tycker ändå att jag kunna fått bättre ( Får tänkta att det är första betygen som inte ens är offeciella eller vad man ska säga. )

Take care of my self


Jag har precis ätit varma mackor och är därför proppmätt.
Jag känner att jag måste göra en rening av mitt yttre så jag
har nu satt på bastun och medans den blir varm så ska jag sätta
på mig en ansiktsmask och sedan när jag duschar så ska jag ha i
lite hårinpackning i mitt hår. När allt sånt är klart så ska jag måla naglarna
(Får se i vilken färg) och efter det - Am I going to look fabulous!

So-prov idag

Dagens Outfit:

Idag har vi So-prov. Jag är inte så jättenervös faktiskt för vi håller på med kartos osv så det är ganska lätt. Man fick välja hur många olika delar man ville göra idag bara vi gjort alla delar innan jul ( Det är ganska skönt. ) Jag ska göra 6/9 så vi får se hur det går.

Dagens




Nuduschad


Nu har jag kommit hem från spinningen. Idag var det
asjobbigt och jag svettades som F*n! Innan jag hoppade
i duschen så valde jag och pappa en bio som vi ska se ikväll.
Det blev -Linje 123 kapad. Den verkar faktiskt rätt bra så
vi får väl se. Innan vi drar in till kista så ska vi äta på någon
kina eller Thai restaurang, Mums.

Lämna pressent


Jag har precis duschat och ska nu göra min i ordning men jag fastnade vid datan. ( Måste sätta fart nu. ) Jag ska vänta på att mamma ringer och berättar när vi ska till Johanna som fyller 14 år, Grattis! Vi ska lämna lite paket osv. Hon tog oxå piercing i går så det ska bli spännande att se hur den ser ut på henne.

Överraskningen här!


Jag tar hål i naveln! Det kommer en bild lite senare ungefär vid sex tiden
eller efter då jag tar bort mitt plåster.

Överraskning


Idag kanske jag kommer hem med en överraskning men det beror på. Annars kommer den någon annan dag. Ja undra vad det är?? Jag vet inte riktigt när jag kommer hem men ja, som sagt vi får se om jag kommer hem med någonting.

Dagens


Och som vanligt så börjar dagen med ett dagens outfit. Jag  funderade på om jag skulle ta på mig lite Cerise-
rosa läppstift men jag kunde inte bestämma mig så jag ta med mig det till skolan så kanske det blir halva/halva dagen med/utan läppstift.

Dagens


I dag sätter jag till lite Djur-mönster och ingen färg på läpparna. Ja vad kan jag säga, jag vill inte vara helt normal eller som alla andra utan vill sticka ut lite fast på ett bra sätt.

Godnatt






Nu ska jag äntligen gå och lägga mig. Jag måste lägga mig ganska tidigt i dag för det har blivit så sena kvällar på sistone pga. Jag har pluggat. S¨jag tänkte bara skriva ett sista inlägg och sedan lägga mig och läsa Twilight, Min favorit Bok. Hela dagen i dag har jag pluggat svenska och matte (Binära tal hit och potent tal dit och fram och tillbaka upp och ner) Min hjärna har tryckt i sig så mycket information som det bara går just nu so I´so exhausted!

Dagens


Working out is good for your health


Nu ska jag dra till gymmet och spendera en timme där. Jag ska gå på spinning tsm med Björn och det blir bara han och jag för mamma har andra planer. Träningen slutar ungefär vid halv nio tiden och då är det raka vägen hem, skynda mig in och titta på Desperate housewives. I´m so excited att det äntligen är slut på uppehållet! När det slutar kl tio så blir det lite mer plugga, även i reklamerna.

blää, plugga 24/7?


Det känns som att det ända jag gör just nu är att plugga. Vi har typ 15 prov varje vecka och typ 100 läxor. Okej kanske inte riktigt men nu är det faktiskt väldigt intensivt gällande skolan, men vad gör man inte fören bra utbildning.

Min middag


Dagens


Nu har jag gjort det igen. Jag gick in i pappas garderob och letade efter ett par kostymbyxor. Jag älskar att låna kläder av mina föräldrar, av mamma om jag vill ha lite mer kläder som är lite mer i min Size & Seciellt av pappa om jag vill ha lite större kläder, även fast pappa är så smal så dom är inte gigantiska men fortfarande för stora.men man får använda skärp och vika upp dom nertill.

Gårkvällen



Igår så hyrde vi film, köpte godis, frukt och en slags choklad som man smälder i mikron som man sedan doppar frukten i. Igår köpte vi en vit choklad med lite jordgubbssmak (AS GOD) Vi hyrde Twilight, en av mina favoritfilmer. Mamma har inte sett den så vi såg den för att när tvåan. New Moon kommer ut på bio så ska vi se den tms och det var ett tag sedan jag såg den, förutom igår alltså.

Fikat med pappa




Det var trevligt att fika med pappa, pratade om framtiden,skolan och lite andra saker. Vi fikade på Solslätten. Att fika där är mycket bättre än att fika i Centrum för när man fikar på Solslätten så är det inte massvis med folk som går runt och som man måste heja på utan det är lite mer avlägset.


Dagens.



SKa ut och fika med pappa nu och jag har lite brådis för han ska hämta mig om 5 vid parkeringen och det har gått ett tag nu sedan jag pratade med honom. Jag skrev detta inlägg alldeles nyss och om hur min kväll kommer att se ut men det får ni veta senare för allt raderades och jag har inte tid att skriva nytt så.

I´ve got some things to tell you.

Amen gud så jags er ut, men det var dom ända bilderna jag la upp på min data från idag.




Nu dom senaste dagarna har jag blivit missförstådd, varit irriterad ( För både små och stora saker ), Haft dåligt tålamod och ja, det har inte varit min vecka om man säger så.
Jag har även bra saker at berätta. Idag på musiken så skulle vi spela upp en låt, Viva la vida, typ olika grupper och då var det jag, Amanda,Lollo,Rebecca och Linnea. Jag fick MVG! Jippie, och det gjorde mig på lite bättre humör.
Jag, Hanna och Lollo bestämde idag att vi skulle uppträda på antingen Jul avslutningen eller på Lucia. Hanna vill köra Hallelujah och det kanske det blir men jag ska försöka att övertala dom till att köra en annan låt för Hallelujah känns så himla utspelad och retro. Nästan har sjungt den på en avlutning var och det finns Miljoner andra låtar man kan välja på så...

Dålig uppdatering

Nu har jag faktiskt en anledning till varför jag inte har bloggat. Jag har haft fullt upp med att öva till prov och gjort massvis med läxor denna vecka så har verkligen inte haft tid att blogga. Från det att jag kommit hem från skolan till då jag gått och tränat och sedan till att jag lägger mig så har jag pluggat. Eller okej, det kanske var att ta i men jag har pluggat som satan i alla fall. Och en anledning till. Jag orkar inte lägga så mycket enegri på denna blogg för jag ill satsa mer på den nya men jag måste hitta ett fint och passande tema och sen kan jag börja designa, det är därför det tar  en sån tid.

Nu måste jag dra till skolan för jag börjar snart och man vill ju inte komma försent. Puss och kram, ha en bra dag.

Dagens


I made an effort to strike a pose.

RSS 2.0